Team

Op Bleyburgh SO werkt een professioneel team van gedreven en enthousiaste mensen die de leerlingen elke dag het beste onderwijs willen bieden. Het team bestaat uit meer dan 30 mensen met verschillende achtergronden, ervaring en expertise.

Dagelijks staan er in de groepen een leerkracht en een onderwijsassistent. Op sommige dagen/momenten worden zij ondersteund door een zorgmedewerker van Syndion. Verder werken er op de school een vakleerkracht gym, een vakleerkracht handvaardigheid, een logopedist, een orthopedagoog, een intern begeleider, administratief medewerkers, een conciĆ«rge en een schoolleider.

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk onze vacatures op de website van Spon. Daar vind je ook vacatures voor de andere Spon-scholen.

img-20230914-wa0017